Ångerrätt & Returer

Vår målsättning är att du som kund alltid skall få svar på dina frågor inom 48 timmar helgfria vardagar.

Vid köp på hemsidan erbjuder vi 30 dagars ångerrätt. Ångerfristen börjar gälla dagen efter att du har tagit emot varan.

Om du ångrar ditt köp inom ångerfristen, börjar du med att fylla i ett returformulär som du hittar här. Eller så meddelar du oss via telefon eller mail.

kundtjanst@thepepdog.com

Fyll i returformuläret, skriv ut och lägg med i returpaketet.

Du har 30 dagar på dig, efter det att du har mottagit varan, att leverera den till oss. Om du önskar en returfraktsedel, kontaktar du kundtjänst och uppger ditt ordernummer. Därefter får du ett e-postmeddelande med en QR-kod. Skriv ut den (alt. visa den i din mobiltelefon) och visa den för ditt postombud, så ordnar de med returfraktsedeln. Returfraktsedeln kostar 49 kr och denna summa dras av i samband med återbetalningen av ditt köp.


kundtjanst@thepepdog.com

Du kan även skicka returen med annan valfri fraktfirma, där du som kund står för returkostnaden. Glöm inte att lägga med ett ifyllt returformulär.

Vid returer är det du som kund som står för transportrisken till vårt lager.

Returadress:
Petsumer Products Sweden AB, c/o Exacta Logistics AB
Att: RETUR
Lundåsvägen 10-12
763 30 Hallstavik.

Om en vara har hanterats i större utsträckning än vad som varit nödvändigt för att fastställa egenskaper och funktion, kommer den att värderas till ett lägre pris än det du köpt den för. T ex får inte förpackningar för hundfoder och kosttillskott vara öppnade. Eventuell värdeminskning kommer att reducera återbetalningsbeloppet. För att en återbetalning skall kunna erhållas, skall returen innehålla originalförpackning, instruktioner och samtliga tillbehör.

Vi hanterar returen inom 10 arbetsdagar efter det att ditt returpaket har kommit oss tillhanda. Återbetalningen sker normalt inom ett par arbetsdagar men kan dröja upp till 14 dagar.

Obs! Du måste alltid hämta ut ett beställt paket. Ett paket som ej har hämtats ut, gäller inte som retur. För ej uthämtade paket tar vi ut en avgift på 195 kr för att täcka våra hanterings- och fraktkostnader.


Byte av varor: Tyvärr har vi ingen möjlighet att hantera byte av varor. Vi kan under vissa omständigheter godkänna byte av vara, då fel storlek har beställts. Har du önskemål om att göra detta kontaktar du kundtjänst.


kundtjanst@thepepdog.com