Leverans

Beställningar hanteras normalt samma dag, om ordern skickas innan kl 0900 helgfria vardagar. 

Beställningar gjorda på hemsidan kan endast levereras till adresser i Sverige.

Leveranserna utförs av vår samarbetspartner PostNord.

Vi erbjuder följande leveransalternativ:

PostNord Mypack Collect - Utlämningsställe

Fri frakt vid köp över 399 kr. Annars fraktavgift på 49 kr.

Din beställning skickas automatiskt till det utlämningsställe, som ligger närmast den leveransadress du har angivit. När din beställning är redo att hämtas från lagret får du ett mejl från noreply@unifaunonline.se och/eller ett SMS. Bifogat i mejlet finns en länk där du kan följa din beställning tills det att den har levererats till utlämningsstället. Du får även ett mejl och/eller ett SMS när ditt paket är redo att hämtas.

Om du önskar att ändra utlämningsställe följer du följande steg i mejlet från unifaunonline:

Steg 1: Välj ”Spåra din leverans”.
Steg 2: Välj ”Välj leveransalternativ”.
Steg 3: Välj ”Ja, jag vill hämta på ett annat ombud”.
Steg 4: Välj det ombud där du önskar att hämta ditt paket.

Du kan även ändra utlämningsställe genom att ladda ned PostNords app (som är gratis). Då väljer du ”Ändra leveransval”.

Normal leveranstid från vårt lager är 1-3 dagar.

Obs! Du måste alltid hämta ut ett beställt paket. Ett paket som ej har hämtats ut, gäller inte som retur. För ej uthämtade paket tar vi ut en avgift på 195 kr för att täcka våra hanterings- och fraktkostnader.

Har du mottagit en transportskadad, trasig eller felaktig produkt, skall detta anmälas direkt till kundtjänst. Vid godkännande står vi självklart för returfrakten.

kundtjanst@thepepdog.com

 

Leveransförseningar

Som kund hos oss går det bara att beställa varor som finns fysiskt på vårt lager. Vi hanterar normalt din order inom ett dygn (helgfria vardagar), men det kan ta upp till 3 arbetsdagar tills det att din order är hanterad på vårt lager och upp till 3 arbetsdagar tills det att din order är levererad till ditt ombud. Infaller en helg mellan plock av order och leverans kan leveranstiden uppgå till maximalt 8 dagar. Till vissa delar av Norrland och Gotland levererar PostNord med en eller ett par dagars fördröjning. Eventuella leveransförseningar som kommit till vår kännedom meddelas till dig via e-post. Om du inte är nöjd med det nya leveransdatumet kan du häva ditt köp. Då kontaktar du kundtjänst:


kundtjanst@thepepdog.com