Betalning

Alla priser är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive moms. Den slutgiltiga kostnaden, inklusive eventuell fraktavgift, anges på kassasidan.

Hos oss kan du betala enkelt och tryggt via:

A: Klarna:
- Klarna Pay Later: Med Klarna Pay Later som betalningsmetod, kan du som kund betala för inköpet vid ett senare tillfälle. Du kan välja mellan en tvåveckors eller en tvåmånaders återbetalningstidsplan.
- Klarna Pay Now: Med Klarna Pay Now kan du som kund betala för dina ordrar med hjälp av dina internetbankuppgifter. Klarna Pay Now ansluts till ditt bankkonto och pengarna debiteras omedelbart från ditt bankkonto.
- Klarna Slice It: Med Klarna Slice It har du som kund möjligheten att betala med finansiering. Du betalar det belopp som ska betalas i omgångar under 6 till 36 månader, med eller utan ränta.

Vid betalning med Klarna kan eventuellt en kreditprövning vara nödvändig. Denna utförs av Klarna. För att se Klarnas fullständiga villkor klickar du på denna länk: https://www.klarna.com/se/villkor/

B: Kortbetalning med Visa och Mastercard: Beloppet på din order debiteras ditt kort när du har godkänt beställningen. Vår hemsida stöder automatiskt ett 3D Secure-kassaflöde och är tillgänglig i båda versionerna 3DS 1.0 och 2.0. Den version som visas i kassan beror på vilken din bank stöder.